Tule kumppaniksi

saat käyttöösi ainutlaatuisen tutkimisympäristön ja asiantuntijatuen

Active Life Labin kumppanina voit tarjota asiakkaillesi hyvinvoinnin asiantuntijapalveluja hyödyntämällä uusinta teknologiaa ja tutkimusosaamista. Laboratorion testausteknologia, tilat ja osaaminen ovat käytössäsi kumppanuuden vuosimaksua vastaan.

Kumppanuus on suunnattu liikunta- ja hyvinvointialan palveluntuottajille kuten yrityksille, urheiluseuroille ja julkisille toimijoille.

Kumppanuuden hinta on 1700 € +alv./vuosi/organisaatio.

Kumppanuuden edut

 Käyttöoikeus

 Älykuntosali testauslaboratorioineen on   käytössä ympäri vuoden.

Asiantuntijatuki

Sparraamme palveluiden kehittämisessä ja autamme teknologian käytössä. Lisäksi tuotteistetut mittaus- ja testipaketit ovat hyödynnettävissä.

Valmiudet

Verkkomateriaali ja käytännön opastus Active Life Labin mittausmenetelmien taustaan ja toteutukseen. Digitaalinen materiaalipankki.

Markkinointi

Kumppaneiden logonäkyvyys Active Life Labin verkkosivuilla ja oikeus Active Life Labin logon käyttöön. Lisäksi ohjaamme Active Life Labille tulevat tarjouspyynnöt (esim. kuntotestaus) kumppaniverkostolle.

Älysali – tarjoa hyvinvoinnin asiantuntijapalveluja yksilöille ja ryhmille

KUNTOSALI

Älykkäästi ohjattua treenamista. HUR-kuntosalilaitteiden avulla niin harjoittelu kuin sen seurantakin on vaivatonta. Paineilmalla toimivilla laitteilla vastusta voi säätää portaattomasti. Lisäksi salilta löytyvät laadukkaat Precorin aerobiset laitteet. Sali soveltuu erityisesti yksilölliseen harjoitteluun, ikääntyneille, erityisryhmille, kuntoutukseen ja työhyvinvointiasiakkaille. Laitteisiin kiinnitettävällä HUR Performance Recorderilla voi mitata eri lihasryhmien isometristä voimaa.

TESTAUSLABORATORIO

Tutkimukseen perustuvat hyvinvointimittaukset ja kuntotestit. Mittaa ja seuraa monipuolisesti asiakkaasi hyvinvointia validoiduilla mittausmenetelmillä.

Mittausmahdollisuuksia muun muassa suora ja epäsuora VO2max hapenottokykytesti (pp-ergolla tai juoksumatolla), hyppy- ja tasapainotestit (HUR voimalevy), neurologinen kuntoutus ja kävely- ja juoksutestit (Motek C-Mill VR),  isometrinen jalkaprässi, kehonkoostumusmittaus (Tanita & InBody) ja valtimojäykkyysmittaus.

PELIALUE

Hauskat ja hyödylliset liikuntapelit. Toiminnalliset pelit tarjoavat matalan kynnyksen liikuntaan osallistumiseen ja kehittävät kognitiota, reaktionopeutta ja tasapainoa. Laitteistoa muun muassa CyberCycle-virtuaalikuntopyörä ja HUR Smart Balance -tasapainopelit ja -testit.

Kumppanimme

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Arto Pesola Active Life Lab Xamk

Arto Pesola

TKI-yksikön johtaja

puh. +358 40 641 1504

arto.pesola(at)xamk.fi