Ruokapalvelu­foorumi 16.11.2021

Ruokapalvelufoorumi on monialainen tapahtuma kaikille työelämästä ja ruokapalvelualan kehittämisestä kiinnostuneille.  

Foorumissa jaetaan ja saadaan ajankohtaista tietoa sekä uusia näkökulmia. 

Future Challenges in Hospitality – Ruokapalvelufoorumi 

Tilaisuus on osa vuodesta 2006 lähtien toteutettua Future Challenges in Hospitality -seminaarien sarjaa. Matkailu- ja ravitsemisalaan liittyvät teemat ja sisällölliset painotukset vaihtelevat eri vuosina.  

Vuoden 2021 mielenkiintoiset puheenvuorot liittyvät palvelujen yhteiskehittämiseen, tiedolla johtamiseen, XR teknologiaan ja perehdyttämiseen sekä kotimaisen kalan arvoketjuun. 

Yksipäiväinen Ruokapalvelufoorumi järjestetään etätoteutuksena 16.11.2021 klo 10.00 alkaen ja pääset mukaan tästä.

Tilaisuutta osarahoitetaan hankkeista: Kalatusketjun toiminnanohjauksen kehittäminen,Etelä-Savon ELY-keskus, Euroopan aluekehitysrahasto
Ruokahävikki kuriin Kaakkois-Suomen maaseudun ruokapalveluyrityksissä, Kaakkois-Suomen ELY-keskus, Euroopan maaseudun kehittämisrahasto
Virtuaalinen perehdytys ja työnopastus palvelualalla, Etelä-Savon ELY-keskus, Euroopan sosiaalirahasto

Tutustu puhujiin

Jani Leskinen

Glue Collaboration

Puheenvuoroillaan Jani haluaa herättää liikemaailman valmistautumaan aikaan, jolloin nykyiset tietoliikenteen käyttöliittymät muuttuvat kolmiulotteiseksi: Miten yritysten tulisi käyttää jo olemassa olevia 3D-mallejaan ja millaista osaamista tulisi varautua pitämään talon sisällä.

Sari Siitonen

Clonet Oy

Sari on Clonet Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Koulutukseltaan Sari on tekniikan tohtori. Sarilla on yli 20 vuoden kokemus energia-alalta ja hän on ollut koko työuransa ajan tekemisissä päästöjen vähentämisen ja kestävän kehityksen kanssa. 

Ville Availa

Muutosjohtaja

Villen intohimona on maailman rakentaminen paremmaksi digitaalisuuden jakiertotalouden keinoin. Digitaaliset mahdollisuudet muuttavat tapaamme ajatella ja sitä kautta liiketoimintaa, työn tekemistä ja työpaikkoja. Ne luovat mahdollisuuksia, mutta asettavat myöshaasteita muutoksen johtamiseen sekä asioiden jäsentämiseen muuttuvassamaailmassa.

 

Niina Rantakari

Xamk

Asiakkaille räätälöidyt palvelut ovat yrityksille kilpailuetu ja asiakasvuoropuhelu tärkeä kehittämisen pääoma. Miten monitoimijainen yhteistyö ja kokeilut voivat tässä auttaa? Niina Rantakari kertoo puheenvuorossaan kokemuksia Ikäruoka 2.0 -hankkeen kokeilevan kehittämisen yhteistyöstä, jonka tavoitteena on parantaa kotona asuvien ikäihmisten yhteisöllisyyttä ja toimintakykyä tukevien ruokapalveluiden tarjontaa heidän omalla asuinalueellaan.

Kurkkaa ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

 

Lisätietoa tapahtumasta:

Heidi Kauppinen, TKI-asiantuntija Xamk

heidi.kauppinen@xamk.fi