Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Webinaari: Miten viestiä ja johtaa kriisitilanteissa?

to 20.10.2022 klo 14-15.30

Webinaarissa Samuli Romppainen, Seoptimi

Webinaari järjestetään Teams -yhteydellä

Puhujana seniorikonsultti Samuli Romppainen, Seoptimi Oy

Kriisi päällä, miten viestiä siitä henkilöstölle ja asiakkaille?

Miten johtaa poikkeustilanteessa?

Onko organisaatiossasi riskit tunnistettu ja  hallinnassa?

Toimintaympäristön nopea muuttuminen on nostanut esille varautumisen merkityksen ja kriisijohtamisen. Organisaation johdon on pitänyt opetella johtamaan yritystä ja sen henkilöstöä epävarmoissa tilanteissa.

Riskienhallinta on keskeinen osa yrityksen strategista ja operatiivista suunnittelua, jossa varautuminen ja johtaminen nousee vahvasti esille. Tule kuuntelemaan Seoptimin seniorikonsultti Samuli Romppaisen ajatuksia tästä aihealueesta!

Järjestäjänä: Kriisitietoisuus voimavaraksi eteläsavolaisissa hyvinvointialan yrityksissä -hanke

Kriisitietoisuus voimavaraksi eteläsavolaisissa hyvinvointialan yrityksissä -hanke toteutetaan 01.04.2022 – 31.03.2023 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun Kestävän hyvinvoinnin vahvuusalalla. Hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus Euroopan sosiaalirahastosta. Lisätietoa hankkeesta: https://www.xamk.fi/tutkimus-ja-kehitys/kriisitietoisuus-voimavaraksi-etelasavolaisissa-hyvinvointialan-yrityksissa/  

Hankkeessa eteläsavolaiset hyvinvointialan yritykset ovat työstäneet yhdessä omia varautumissuunnitelmiaan keväästä 2022 lähtien työpajasarjassa. Hanke tukee alueen hyvinvointialan yrityksiä varautumissuunnitelman työstämisessä. Hankkeen tuotoksina syntyvät sähköiset materiaalit – opas varautumissuunnitelman laatimiseen ja kriisijohtamisen toimintakortit – ovat vapaasti hyödynnettävissä myös hankkeen jälkeen ja toimivat itsenäisesti myös niille yrityksille, jotka eivät niiden kehittämiseen ole osallistuneet. 

Tämä webinaari on osa hankkeen toimenpiteitä.

esr-rahoittaja-logot