Tule Active Life Labin kumppaniksi

- Saat käyttöösi ainutlaatuisen tutkimusympäristömme ja asiantuntijatukemme

Active Life Labin kumppanina voit tarjota asiakkaillesi hyvinvoinnin asiantuntijapalveluja hyödyntämällä Älysaliltamme löytyvää uusinta teknologiaa ja tutkimusosaamistamme. Active Life Labin testausteknologia, tilat ja osaaminen ovat käytössäsi kumppanuuden vuosimaksua vastaan.

Kumppanuus on suunnattu liikunta- ja hyvinvointialan palveluntuottajille, kuten yrityksille, urheiluseuroille ja julkisille toimijoille.

Kumppanuus:

Käyttöoikeus tiloihimme

Älykuntosali testauslaboratorioineen on käytössäsi ympäri vuoden.  Tarjoa hyvinvoinnin asiantuntijapalveluita yksilöille ja ryhmille.  Älysali koostuu kolmesta osasta: kuntosali, testausalue sekä pelialue.

Hinta

Kumppanuuden hinta on 1700 € (alv 0%) / vuosi / palveluntuottaja.

Asiantuntijuus

Pääset mukaan ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistoiminnan piiriin. Sparraamme palveluidesi kehittämisessä ja autamme teknologiamme käytössä. Käytössäsi on tuotteistamamme mittaus- ja testipaketit, jotka ovat saatavilla Active Life Labin materiaalipankissa Xamkin Open Learn alustalla (vaatii rekistereröitymisen ja kurssiavaimen).

Markkinointi

Tarjoamme kumppaneillemme logonäkyvyyttä Active Life Labin verkkosivuilla ja oikeuden Active Life Labin logon käyttöön. Lisäksi ohjaamme Active Life Labille tulevat tarjouspyynnöt (esim. kuntotestaus) kumppaniverkostollemme.

Hyviö

Saat käyttöösi vaikutusten ja vaikuttavuuden mittaamiseen kehitetyn Hyviö-työkalun. Mittaa toimintasi vaikutuksia ja viesti niistä eteenpäin. Kumppanimme Mikkelin kaupunki ja kaupungin toteuttama senioreiden elintapaohjaus on käyttänyt Hyviötä jo muutaman vuoden ajan.

Opiskelijat

Active Life Labilla työskentelee tasaisesti eri alojen opiskelijoita, jotka voivat olla apunasi esimerkiksi Älysalilla toteutetuissa hyvinvointimittauksissa. Mikäli toimintaasi voisi liittyä opinnäytetyö, voimme välittää viestiä eteenpäin.

"Active Life Labilta löytyy erinomaiset kuntotestauslaitteistot, joilla saamme testattua tärkeimmät ominaisuudet jääkiekkoilijoilta. Yhteistyön ansiosta pystymmekin toteuttamaan kuntotestaukset ilman, että testiaseman tarvitsee liikkua luoksemme tai meidän siirtyä eri paikkakunnalle, ja täten myös kauden aikainen testaaminen helpottuu huomattavasti. Kumppanuutemme on toiminut erinomaisesti ja ratkoo yhden ison haasteen arjessamme."

”Soveltavan liikunnan ryhmille on ensisijaisen tärkeää, että Active Life Labin tilat ja älysali on suunniteltu esteettömäksi, ja laitteita pääsee käyttämään myös pyörätuolin kanssa. Salin teknologia mahdollistaa myös täysin yksilöllisten kunto-ohjelmien tekemisen – jokaisen harrastajan fyysiset rajat huomioiden.”

Jukurit

KUNTOSALI

Älykkäästi ohjattua treenamista. HUR-kuntosalilaitteiden avulla niin harjoittelu kuin sen seurantakin HUR-kortin avulla on vaivatonta. Paineilmalla toimivilla laitteilla vastusta voi säätää portaattomasti. Lisäksi salilta löytyvät laadukkaat Precorin aerobiset laitteet. 

Sali soveltuu erityisesti yksilölliseen harjoitteluun, ikääntyneille, erityisryhmille, kuntoutukseen ja työhyvinvointiasiakkaille. Laitteisiin kiinnitettävällä HUR Performance Recorderilla voi mitata eri lihasryhmien isometristä voimaa. Lisäksi käytössä on 0,5-30 kg käsipainot, jumppamattoja, jumppakuminauhoja ja muuta pienvälineistöä.

TESTAUSALUE

Tutkimukseen perustuvat hyvinvointimittaukset ja kuntotestit. Mittaa ja seuraa monipuolisesti asiakkaasi hyvinvointia validoiduilla mittausmenetelmillä.

Mittausmahdollisuuksia muun muassa suora ja epäsuora VO2max hapenottokykytesti (pp-ergolla tai juoksumatolla), hyppy- ja tasapainotestit (HUR voimalevy), neurologinen kuntoutus ja kävely- ja juoksutestit (Motek C-Mill VR),  isometrinen jalkaprässi, kehonkoostumusmittaus (Tanita & InBody) ja puristusvoima.

PELIALUE

Hauskat ja hyödylliset liikuntapelit. Toiminnalliset pelit tarjoavat matalan kynnyksen liikuntaan osallistumiseen ja kehittävät kognitiota, reaktionopeutta ja tasapainoa. 

Laitteistona on muun muassa CyberCycle-virtuaalikuntopyörä ja HUR Smart Balance -tasapainopelit ja -testit sekä opiskelijoiden suunnittelema Pullervo – peli yläraajojen lihasvoiman kehittämiseen (kts. kuva).

Pullervo kognitio-peli

Kumppanimme 2024:

Etelä-Savon Liikunta
Etelä-Savon urheiluakatemia

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Ota yhteyttä:

Mira Häyrinen

TKI-asiantuntija, kumppanuusmallista vastaava

puh. +358 40 547 94 13

mira.hayrinen(at)xamk.fi