Tule Active Life Labin kumppaniksi!

- Saat käyttöösi ainutlaatuisen tutkimusympäristömme ja asiantuntijatukemme

Active Life Lab -henkilöstöä Älysalilla

Active Life Labin kumppanina voit tarjota asiakkaillesi hyvinvoinnin asiantuntijapalveluja hyödyntämällä Älysaliltamme löytyvää uusinta teknologiaa ja tutkimusosaamistamme. Active Life Labin testausteknologia, tilat ja osaaminen ovat käytössäsi kumppanuuden vuosimaksua vastaan.

Kumppanuus on suunnattu liikunta- ja hyvinvointialan palveluntuottajille, kuten yrityksille, urheiluseuroille ja julkisille toimijoille.

Kumppanuuden hinta on 1700 € (alv 0%) / vuosi/ organisaatio

Kumppanuuden edut:

Käyttöoikeus tiloihimme

Älykuntosali testauslaboratorioineen on käytössäsi ympäri vuoden.  Tarjoa hyvinvoinnin asiantuntijapalveluita yksilöille ja ryhmille.  Älysali koostuu kolmesta osasta: kuntosali, testausalue sekä pelialue.

Asiantuntijatuki

Sparraamme palveluidesi kehittämisessä ja autamme teknologiamme käytössä. Lisäksi tuotteistamamme mittaus- ja testipakettisi ovat hyödynnettävissäsi.

Apua käyttöönottoon

Digitaalinen materiaalipankki. Meiltä löytyy verkkomateriaalia ja käytännön opastusta Active Life Labin mittausmenetelmien taustaan ja toteutukseen.

Markkinointi

Tarjoamme kumppaneillemme logonäkyvyyttä Active Life Labin verkkosivuilla ja oikeuden Active Life Labin logon käyttöön. Lisäksi ohjaamme Active Life Labille tulevat tarjouspyynnöt (esim. kuntotestaus) kumppaniverkostollemme.

"Active Life Labilta löytyy erinomaiset kuntotestauslaitteistot, joilla saamme testattua tärkeimmät ominaisuudet jääkiekkoilijoilta. Yhteistyön ansiosta pystymmekin toteuttamaan kuntotestaukset ilman, että testiaseman tarvitsee liikkua luoksemme tai meidän siirtyä eri paikkakunnalle, ja täten myös kauden aikainen testaaminen helpottuu huomattavasti. Kumppanuutemme on toiminut erinomaisesti ja ratkoo yhden ison haasteen arjessamme."

Jukurit

KUNTOSALI

Älykkäästi ohjattua treenamista. HUR-kuntosalilaitteiden avulla niin harjoittelu kuin sen seurantakin on vaivatonta. Paineilmalla toimivilla laitteilla vastusta voi säätää portaattomasti. Lisäksi salilta löytyvät laadukkaat Precorin aerobiset laitteet. 

Sali soveltuu erityisesti yksilölliseen harjoitteluun, ikääntyneille, erityisryhmille, kuntoutukseen ja työhyvinvointiasiakkaille. Laitteisiin kiinnitettävällä HUR Performance Recorderilla voi mitata eri lihasryhmien isometristä voimaa.

TESTAUSLABORATORIO

Tutkimukseen perustuvat hyvinvointimittaukset ja kuntotestit. Mittaa ja seuraa monipuolisesti asiakkaasi hyvinvointia validoiduilla mittausmenetelmillä.

Mittausmahdollisuuksia muun muassa suora ja epäsuora VO2max hapenottokykytesti (pp-ergolla tai juoksumatolla), hyppy- ja tasapainotestit (HUR voimalevy), neurologinen kuntoutus ja kävely- ja juoksutestit (Motek C-Mill VR),  isometrinen jalkaprässi, kehonkoostumusmittaus (Tanita & InBody) ja valtimojäykkyysmittaus.

PELIALUE

Hauskat ja hyödylliset liikuntapelit. Toiminnalliset pelit tarjoavat matalan kynnyksen liikuntaan osallistumiseen ja kehittävät kognitiota, reaktionopeutta ja tasapainoa. 

Laitteistona on muun muassa CyberCycle-virtuaalikuntopyörä ja HUR Smart Balance -tasapainopelit ja -testit sekä opiskelijoiden suunnittelema Pullervo – peli yläraajojen lihasvoiman kehittämiseen (kts. kuva).

Pullervo kognitio-peli

Kumppanimme:

Kiinnostuitko kumppanuudesta? Ota yhteyttä:

Mira Häyrinen

projektipäällikkö

puh. +358 40 547 94 13

mira.hayrinen(at)xamk.fi