Tule Active Life Labin kumppaniksi

- saat käyttöösi ainutlaatuisen tutkimisympäristömme ja asiantuntijatukemme

Active Life Labin kumppanina voit tarjota asiakkaillesi hyvinvoinnin asiantuntijapalveluja hyödyntämällä Älysaliltamme löytyvää uusinta teknologiaa ja tutkimusosaamistamme. Active Life Labin testausteknologia, tilat ja osaaminen ovat käytössäsi kumppanuuden vuosimaksua vastaan.

Kumppanuus on suunnattu liikunta- ja hyvinvointialan palveluntuottajille, kuten yrityksille, urheiluseuroille ja julkisille toimijoille.

Kumppanuuden hinta on 1700 € +alv. /vuosi/organisaatio.

Kumppanuuden edut:

Käyttöoikeus tiloihimme

Älykuntosali testauslaboratorioineen on käytössäsi ympäri vuoden. Katso Älysalin palvelut alta.

Asiantuntijatuki

Sparraamme palveluidesi kehittämisessä ja autamme teknologiamme käytössä. Lisäksi tuotteistamamme mittaus- ja testipaketit ovat hyödynnettävissäsi.

Apua käyttöönottoon

Digitaalinen materiaalipankki. Meiltä löytyy verkkomateriaalia ja käytännön opastusta Active Life Labin mittausmenetelmien taustaan ja toteutukseen.

Markkinointi

Tarjoamme kumppaneillemme logonäkyvyyttä Active Life Labin verkkosivuilla ja oikeuden Active Life Labin logon käyttöön. Lisäksi ohjaamme Active Life Labille tulevat tarjouspyynnöt (esim. kuntotestaus) kumppaniverkostollemme.

Älysali – tarjoa hyvinvoinnin asiantuntijapalveluja yksilöille ja ryhmille

KUNTOSALI

Älykkäästi ohjattua treenamista. HUR-kuntosalilaitteiden avulla niin harjoittelu kuin sen seurantakin on vaivatonta. Paineilmalla toimivilla laitteilla vastusta voi säätää portaattomasti. Lisäksi salilta löytyvät laadukkaat Precorin aerobiset laitteet. Sali soveltuu erityisesti yksilölliseen harjoitteluun, ikääntyneille, erityisryhmille, kuntoutukseen ja työhyvinvointiasiakkaille. Laitteisiin kiinnitettävällä HUR Performance Recorderilla voi mitata eri lihasryhmien isometristä voimaa.

Kehonkoostumusmittaus Active Life Labilla

TESTAUSLABORATORIO

Tutkimukseen perustuvat hyvinvointimittaukset ja kuntotestit. Mittaa ja seuraa monipuolisesti asiakkaasi hyvinvointia validoiduilla mittausmenetelmillä.

Mittausmahdollisuuksia muun muassa suora ja epäsuora VO2max hapenottokykytesti (pp-ergolla tai juoksumatolla), hyppy- ja tasapainotestit (HUR voimalevy), neurologinen kuntoutus ja kävely- ja juoksutestit (Motek C-Mill VR),  isometrinen jalkaprässi, kehonkoostumusmittaus (Tanita & InBody) ja valtimojäykkyysmittaus.

PELIALUE

Hauskat ja hyödylliset liikuntapelit. Toiminnalliset pelit tarjoavat matalan kynnyksen liikuntaan osallistumiseen ja kehittävät kognitiota, reaktionopeutta ja tasapainoa. Laitteistoa muun muassa CyberCycle-virtuaalikuntopyörä ja HUR Smart Balance -tasapainopelit ja -testit.

Pullervo kognitio-peli

Kumppanimme:

Kiinnostuitko kumppanuudesta Active Life Labin kanssa? Ota yhteyttä:

Arto Pesola Active Life Lab Xamk

Arto Pesola

TKI-yksikön johtaja

puh. +358 40 641 1504

arto.pesola(at)xamk.fi