Active Life Labin asiantuntijat

Active Life Lab on moniammatillinen työyhteisö, jossa teemme yhteistyötä vaikuttavampien hyvinvointipalveluiden kehittämiseksi. Voimme auttaa yrityksiä, organisaatioita ja yhteisöjä toimintansa kehityksessä erilaisten tutkimus- ja kehityshankkeiden, kumppanuusohjelmamme ja asiantuntijapalvelumyynnin kautta.

Saat kuulla kuulumisiamme tilaamalla uutiskirjeemme ja seuraamalla meitä Facebookissa.

Arto Pesola Active Life Lab Xamk

Arto Pesola

TKI-yksikön johtaja

Tehtäväni on kehittää Active Life Labin toimintaa aina paremmin Sinun tarpeisiisi vastaavaksi. Autan Sinua löytämään sopivan kehittämisväylän joko hankkeistamisen, tutkimusmyynnin, tai muun yhteistyön kautta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kehitetään uusia vaikuttavia palveluita yhdessä.

Olen koulutukseltani liikuntatieteiden tohtori, tarkempana tutkimusalueena istumisen vähentäminen, fyysisen aktiivisuuden mittaaminen, sekä terveyttä edistävien toimenpiteiden vaikuttavuus.

 

puh. 040 641 1504
arto.pesola(at)xamk.fi
Marjo Pulliainen, Active Life Lab

Marjo Pulliainen

Tutkimuspäällikkö

Olen ikuinen maailmanparantaja ja innostun uusista ideoista ja työstän niitä muun muassa konkreettisiin hankesuunnitelmiin.

Taustani on terveystaloustieteessä ja minulla on  kokemusta monipuolisesti hanke-, arviointi- ja  sairaanhoitajan tehtävistä.

Vapaa-ajalla aikani kuluu koiran koulutuksen ja harrastajateatterin merkeissä.

 

puh. 050 593 3253
marjo.pulliainen(at)xamk.fi
Katja Kiukas

Katja Kiukas

TKI-asiantuntija

Olen työelämän moniammattilainen ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, hyvän ja inhimillisen työelämän ja palvelevan ja valmentavan johtamisen tulenkantaja Mikkelistä.

Vaikuttavien hyvinvointipalvelujen kehittämisessä uskon tutkivaan, empaattiseen ihmis- ja asiakaslähtöisyyteen, aitoon kohtaamiseen, yhdessä oppimiseen ja valmentavaan otteeseen, jonka avulla mahdollisuudet oivalletaan ja hyvästä kehittyy jatkuvasti parempi.

On innostavaa päästä omalla toiminnalla ratkomaan paitsi ihmisten hyvinvoinnin ja terveyden kysymyksiä, luomaan myös nostetta paikalliseen elinvoimaan ja hyvinvointialan liiketoimintaan laajemmassa mittakaavassa.


puh. 050 344 0856
katja.kiukas(at)xamk.f
Mira Häyrinen, Active Life Lab, Xamk

Mira Häyrinen

TKI-asiantuntija

Autan sinua erityisesti vaikutusten tai vaikuttavuuden mittaamiseen liittyvissä asioissa. Terveystieteilevänä fysioterapeuttina hyvinvointi- ja terveysalan kenttätyö on tuttua ja ymmärrän erityisesti yrityspuolen toimintaa (myös toiminimeni kautta). Fysioterapeutin työssäni olin aina se työpaikan atk-tukihenkilö 😉

Teen työtäni erinomaisilla vuorovaikutustaidolla, järjestelmällisyydellä, kärsivällisyydellä ja hymyllä. Olen vahvimmillani moniammatillisessa toiminnassa.

Yleisliikunta kuntosalista ruohon leikkaamiseen kuuluu arkeeni. Pidän mökkeilystä ja puuhommista liian rumissa mökkivaatteissa. Nautin ihmisistä ympärilläni ja vuorovaikutuksesta toisten kanssa.

Lue lisää vaikutusten mittaamisen työkalusta Hyviöstä.

 

puh. 040 547 9413
mira.hayrinen(at)xamk.fi
Suvi Lamberg Active Life Lab Xamk

Suvi Lamberg

Projektitutkija

Olen positiivinen tutkimus- ja opetustyön osaaja, joka kasvattaa asiantuntijuuttaan tekemällä, kokeilemalla ja opiskelemalla. Teen työni ilolla, innostuen rohkeasti uusista haasteista.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti sekä terveystieteiden maisteri ja opiskelen parhaillaan liikuntatieteiden tohtoriksi, jossa tarkempana tutkimusalueena minulla on lihasaktiivisuuden mittaaminen sekä fyysisen aktiivisuuden lisäämisen terveyttä edistävät vaikutukset. 

Omaa hyvinvointiani tukevat monipuolinen liikunta ja luonto.

 

puh. 040 648 4301
suvi.lamberg(at)xamk.fi
Active Life Lab Susanne Kumpulainen

Susanne Kumpulainen

Projektipäällikkö, Projektitutkija

Olen koulutukseltani liikuntatieteiden tohtori ja aivotutkija. Päätutkimusaiheenani on ollut aivojen plastisuus ja erityisesti liikunnan aiheuttamat adaptaatiot aivoissa.

Tällä hetkellä työskentelen monipuolisesti erilaisissa hyvinvointiprojekteissa. Erityisosaamistani on tutkimustyö ja fysiologisten ja psykologisten adaptaatioiden mittaaminen.

 

puh. 040 191 6946
susanne.kumpulainen(at)xamk.fi
Anja Härkönen Active Life Lab Xamk

Anja Härkönen

TKI-asiantuntija

Minulla on vankka kokemus hyvinvointialan ja hyvinvoinnin kehittämishankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Pidän ongelmien ratkaisemisesta; hallitsen ja hahmotan hyvin kokonaisuuksia ja osaan tuottaa ratkaisuehdotuksia huomioiden eri näkökulmat.

 

puh. 044 702 8273
anja.harkonen(at)xamk.fi
Kati Kiiski

Kati Kiiski

TKI-asiantuntija

Olen hankemaailman konkari hyvinvoinnin kehittämisen saralla laajasti ymmärrettynä. Työllisyyspolitiikasta hyvinvoinnin mittaamiseen ja kaikesta siltä väliltä. Tutkin väitöskirjassani luontoperusteisten menetelmien mahdollisuuksia suomalaisessa sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmässä. Rakastan viheliäisten ongelmien pohtimista. 

Uskon siihen, että keksimme yhdessä monitieteisesti kokeilemalla, kehittämällä ja tutkimalla vastauksia vaikeisiinkin kysymyksiin. Valtiotieteilijä, fysioterapeutti, tutkija ja yrittäjä minussa koittavat yhdessä avata näitä solmuja. 

Olen äiti, luonnon ystävä, tutkija, ikuinen innovoija, kestävä kehittäjä ja metsänpeittoon piiloutuva tarpeen tullen. 

puh. 050 408 4864
kati.kiiski(at)xamk.fi
Pirjo Hakala

Pirjo Hakala

TKI-asiantuntija

Olen terveyden edistämisen ja terveyskäyttäytymisen asiantuntija sekä utelias kehittäjä ja tutkija. Olen työskennellyt tutkijana useissa terveyden edistämisen tutkimus- ja kehittämishankkeissa, mutta lisäksi minulla on käytännön kokemusta sosiaali- ja terveysalalta. Koulutukseltani olen terveystieteiden maisteri (TtM), fysioterapeutti (ft) ja hyvinvointiteknologian insinööri. 

Kohtaan ihmiset ja asiat avoimesti kuunnellen ja käytännönläheisesti, mutta samalla ymmärrän tutkitun tiedon merkityksen hyvinvointipalveluiden kehittämisessä. Nautin työskentelystä monialaisissa kehittämishankkeissa tämän hetken ja tulevaisuuden haasteiden parissa. 

Vaikuttavien hyvinvointipalveluiden kehittämisessä luotan avoimeen vuorovaikutukseen ja rohkeisiin ideoihin. Uskon, että vaikuttavat hyvinvointipalvelut ja kestävä hyvinvointi syntyvät yhdistämällä monialaista asiantuntijuutta, ripauksella mielikuvitusta ja uteliaisuutta. 

 

puh. 040 486 0591
pirjo.hakala(at)xamk.fi
Eevamari Lahtinen

Eevamari Lahtinen

TKI-asiantuntija

Olen brändiasiantuntija, ja autan Active Life Labin kumppaneita luomaan vaikuttavaa viestintää.

Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Minulla on vankkaa kokemusta luovien projektien vetämisestä ja kestävän kehityksen teemojen viestimisestä. Maailmanparantajan työkalupakistani löytyy viestinnällisiä, visuaalisia ja palvelumuotoilun menetelmiä. Näiden avulla autan hyviä ideoita kasvamaan ja jalostumaan vaikuttaviksi ilmiöiksi. 

Erilaiset taideprojektit värittävät vapaa-aikaani. Pidän jalkani maassa liikkumalla aktiivisesti luonnossa ja pääni pilvissä tutkimalla maailman eri kolkkia.

puh. 050 428 3997
eevamari.lahtinen(at)xamk.fi