Active Life Labin asiantuntijat

Active Life Lab on moniammatillinen työyhteisö, jossa teemme yhteistyötä vaikuttavampien hyvinvointipalveluiden kehittämiseksi. Voimme auttaa yrityksiä, organisaatioita ja yhteisöjä toimintansa kehityksessä erilaisten hankkeiden, kumppanuusohjelmamme ja asiantuntijapalvelumyynnin kautta.

Voit ottaa meihin yhteyttä tämän sivun alhaalta löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Saat myös kuulla kuulumisiamme tilaamalla uutiskirjeemme ja seuraamalla meitä Facebookissa.

Arto Pesola Active Life Lab Xamk

Arto Pesola

TKI-yksikön johtaja

Tehtäväni on kehittää Active Life Labin toimintaa aina paremmin Sinun tarpeisiisi vastaavaksi. Autan Sinua löytämään sopivan kehittämisväylän joko hankkeistamisen, tutkimusmyynnin, tai muun yhteistyön kautta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kehitetään uusia vaikuttavia palveluita yhdessä.

Olen koulutukseltani liikuntatieteiden tohtori, tarkempana tutkimusalueena istumisen vähentäminen, fyysisen aktiivisuuden mittaaminen, sekä terveyttä edistävien toimenpiteiden vaikuttavuus.

 

puh. 040 641 1504
arto.pesola(at)xamk.fi
Marjo Pulliainen Xamk

Marjo Pulliainen

Tutkimuspäällikkö

Olen ikuinen maailmanparantaja ja innostun uusista ideoista ja työstän niitä muun muassa konkreettisiin hankesuunnitelmiin.

Taustani on terveystaloustieteessä ja minulla on  kokemusta monipuolisesti hanke-, arviointi- ja  sairaanhoitajan tehtävistä.

Vapaa-ajalla aikani kuluu koiran koulutuksen ja harrastajateatterin merkeissä.

 

puh. 050 593 3253
marjo.pulliainen(at)xamk.fi
Active Life Lab Susanne Kumpulainen

Susanne Kumpulainen

Projektipäällikkö, Projektitutkija

Olen koulutukseltani liikuntatieteiden tohtori ja aivotutkija. Päätutkimusaiheenani on ollut aivojen plastisuus ja erityisesti liikunnan aiheuttamat adaptaatiot aivoissa.

Tällä hetkellä työskentelen monipuolisesti erilaisissa hyvinvointiprojekteissa. Erityisosaamistani on tutkimustyö ja fysiologisten ja psykologisten adaptaatioiden mittaaminen.

 

puh. 040 191 6946
susanne.kumpulainen(at)xamk.fi
Suvi Lamberg Active Life Lab Xamk

Suvi Lamberg

Projektitutkija

Olen positiivinen tutkimus- ja opetustyön osaaja, joka kasvattaa asiantuntijuuttaan tekemällä, kokeilemalla ja opiskelemalla. Teen työni ilolla, innostuen rohkeasti uusista haasteista.

Olen koulutukseltani fysioterapeutti sekä terveystieteiden maisteri ja opiskelen parhaillaan liikuntatieteiden tohtoriksi, jossa tarkempana tutkimusalueena minulla on lihasaktiivisuuden mittaaminen sekä fyysisen aktiivisuuden lisäämisen terveyttä edistävät vaikutukset. 

Omaa hyvinvointiani tukevat monipuolinen liikunta ja luonto.

 

puh. 040 648 4301
suvi.lamberg(at)xamk.fi
Mira Häyrinen Active Life Lab Xamk

Mira Häyrinen

Projektipäällikkö

Autan sinua erityisesti vaikutusten tai vaikuttavuuden mittaamiseen liittyvissä asioissa. Terveystieteilevänä fysioterapeuttina hyvinvointi- ja terveysalan kenttätyö on tuttua ja ymmärrän erityisesti yrityspuolen toimintaa (myös toiminimeni kautta). Fysioterapeutin työssäni olin aina se työpaikan atk-tukihenkilö 😉

Teen työtäni erinomaisilla vuorovaikutustaidolla, järjestelmällisyydellä, kärsivällisyydellä ja hymyllä. Olen vahvimmillani moniammatillisessa toiminnassa.

Yleisliikunta kuntosalista ruohon leikkaamiseen kuuluu arkeeni. Pidän mökkeilystä ja puuhommista liian rumissa mökkivaatteissa. Nautin ihmisistä ympärilläni ja vuorovaikutuksesta toisten kanssa.

Lue lisää vaikutusten mittaamisen työkalusta Hyviöstä.

puh. 040 547 9413
mira.hayrinen(at)xamk.fi
Annastiina Vesterinen Active Life Lab Xamk

Annastiina Vesterinen

Projektipäällikkö

Olen uusista haasteista innostuva tutkija ja kehittäjä. Monipuolista osaamista on kertynyt järjestö- ja kansalaistoiminnasta, kehittämisestä, palvelumuotoilusta, johtamisesta, kouluttamisesta, viestinnästä, vaikuttamisesta, verkostotyöstä ja tutkimuksesta.

Toimin projektitutkijana kahdessa Kelan rahoittamassa tutkimusprojektissa: 1. Vaativa lääkinnällinen kuntoutus, kehitysvammaisten kuntoutus (VAKEVA) arviointitutkimushanke (2020–2022). Tutkimuksessa selvitetään vanhempien roolia ja osallisuutta lapsen kuntoutusprosessissa, kuntoutusyhteistyön toteutumista ja kuntoutuksen merkitystä lapsen arjen suoriutumiseen ja osallisuuteen. 2. LAKU-perhekuntoutus-arviointitutkimushanke (LAKU 2021-2022). Tutkimuksessa selvitetään Kelan LAKU-perhekuntoutuksen nykytilaa ja kehittämistarpeita.

Olen tohtoriopiskelija Tampereen yliopistossa. Väitöskirjani aiheena on kuntoutuksen merkitys kehitysvammaisten lasten ja nuorten osallisuuteen ja toimijuuteen vapaa-aika- ja harrastustoiminnassa.

 

puh. 040 468 8279
annastiina.vesterinen(at)xamk.fi
Anja Härkönen Active Life Lab Xamk

Anja Härkönen

TKI-asiantuntija

Minulla on vankka kokemus hyvinvointialan ja hyvinvoinnin kehittämishankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Pidän ongelmien ratkaisemisesta; hallitsen ja hahmotan hyvin kokonaisuuksia ja osaan tuottaa ratkaisuehdotuksia huomioiden eri näkökulmat.

 

puh. 044 702 8273
anja.harkonen(at)xamk.fi
Marko Tanskanen Active Life Lab Xamk

Marko Tanskanen

TKI-asiantuntija

Oma koulutustaustani painottuu liikuntabiologia-, tietojärjestelmä- ja kauppatieteisiin.

Active Life Labilla tällä hetkellä kehitän digitaalista liiketoimintaa hyvinvointialan yrityksille ARVO-hankkeessa. Olen myös pitänyt paljon koulutuksia ja työpajoja esimerkiksi markkinoinnista, työhyvinvoinnista, palautumisesta, vuorokausirytmeistä ja unesta. 

Hanketöiden lisäksi olen toiminut pitkään opettajana, valmentanut eri lajien urheilijoita sekä kouluttanut personal trainereita ja valmentajia.

Tartun aktiivisesti erilaisiin tehtäviin ja uusiin haasteisiin. Olen tarkka, hyvä ideoimaan ja taitava yksinkertaistamaan monimutkaisiakin kokonaisuuksia.

 

puh. 040 645 9207
marko.tanskanen(at)xamk.fi
Laura Kilankoski Active Life Lab Xamk

Laura Kilankoski

TKI-asiantuntija

Wellbeing management -tradenomina osaamiseni koskee digitaalisuuden yhdistämistä terveydenhuoltoon sekä hyvinvointialalle. Ulkomailla karttuneen työkokemuksen sekä kielitaidon ansiosta olen saanut tehdä tutkimusta digitaalisten ratkaisujen parissa myös kansainvälisellä tasolla.
Ennaltaehkäisevän työn merkitys sekä vaikuttavat toimenpiteet ovat lähellä sydäntäni.

Työntekijänä olen analyyttinen ja tutkimuksesta herkästi innostuva ”nörtti”, joka tekee tutkimusta ennen kaikkea ihmisiä varten ihmisten parissa.

Vapaa-ajalla minut bongaa vuodenajoista riippuen Mikkelin erinäisiä sisä- ja ulkoliikuntalajeja harrastamasta.

Olen myös tuore ETUQ-asiantuntija (Everyday Technology Use Questionnaire)

 

puh. 050 470 1060
laura.kilankoski(at)xamk.fi
Enni Jaatinen Active Life Lab Xamk

Enni Jaatinen

TKI-asiantuntija

Olen utelias kehittämistyön osaaja, joka jatkuvasti kartuttaa asiantuntijuuttaan tekemällä, kokeilemalla ja erehtymällä – unohtamatta nauraa itselleni. Ennakkoluuloton ja heittäytyvä asenteeni pehmennettynä empatialla tukee monipuolisissa kehittämistehtävissä.

Voin olla avuksesi digitaalisten markkinointi- ja viestintätoimenpiteiden eri osa-alueilla. Kehittämisessä mukana kulkevat erilaiset palvelumuotoilun menetelmät, tulevaisuusajattelu, sekä liiketoimintanäkökulma. Tekemisen ytimessä on aina asiakas, sekä onnistuneen palvelukokemuksen tuottaminen.

 

puh. 044 702 8776
enni.jaatinen(at)xamk.fi

Ota yhteyttä Active Life Labin asiantuntijoihin: