Tule harjoittelijaksi Active Life Labille

Hei opiskelija!

Active Life Labilla pääset mukaan käytännönläheisiin kehittämisprojekteihin aidoissa toimintaympäristöissä yritysten parissa. Juuri sinulla on halutessasi mahdollisuus olla osana toimintaamme harjoittelun, kehittämistehtävän tai vaikkapa opinnäytetyösi kautta Active Life Labin asiantuntijan ohjauksessa.

Active Life Lab toimii kasvualustana kahden Xamkin hyvinvointialan koulutusohjelman tulevaisuuden lupauksille: Dataperustaisten hyvinvointipalvelujen kehittäminen (YAMK) ja Wellbeing Management (tradenomi). Opiskelijat osallistuvat opinnoissaan tiiviisti laboratorion toimintaan tuoden mukanaan uusia näkökulmia ja monipuolista hyvinvointialan osaamista. Meillä on jatkuvasti harjoittelijoina ja opinnäytteitä tekemässä myöa esimerkiksi it-tradenomi-, fysioterapia- ja jalkaterapiaopiskelijoita.

Kumppaneina meillä toimii erilaisia hyvinvointialan yrityksiä ja yhteisöjä sekä urheiluseuroja. Eri alojen opiskelijoiden moninainen osaaminen on siis vaivattomasti myös kumppaneidemme saatavilla. Huipputuloksia saadaan usein aikaan, kun eri alojen opiskelijat pääsevät ratkomaan työelämän asiakkailta saatuja toimeksiantoja yhdessä. Tätä me pyrimme sinulle tarjoamaan.

Kuntomittaukset Active Life Labilla
Hyvinvointimittaukset Active Life Labilla

Haemme jatkuvasti innokkaita ja osaavia harjoittelijoita Active Life Labiin!

Tiimiharjoittelu

  • Pääset toteuttamaan esimerkiksi erilaisia hyvinvointimittauksia ja kuntotestejä Mikkelin Saimaa Stadiumilla Älykuntosalilla yhteistyössä kumppaneidemme, kuten hyvinvointialan yritysten ja urheiluseurojen kanssa. Teet yhteistyötä eri alojen opiskelijoista koostuvan harjoittelijatiimin kanssa.

Harjoittelu tai opinnäytetyö tutkimus- tai kehityshankkeessa

  • Tutkimus- ja kehitysprojekteistamme löytyy paljon kiinnostavia harjoittelu- tai opinnäytetyöaiheita. Voit kysyä meiltä meneillään olevista projekteistamme, niin räätälöidään sinulle sopiva harjoittelujakso.

Oma projekti

  • Onko sinulla mielessä oma kehitysprojekti tai kenties yritys (oma tai työnantajasi), jonka hyvinvointipalveluita haluat kehittää?
  • Voit rakentaa harjoittelun oman projektisi ympärille yhteistyössä kanssamme. Saat sparrausta asiantuntijoiltamme ja voit hyödyntää laboratorion teknologiaa ja tiloja.
 

Opintoihin kuuluvasta harjoittelusta opiskelija saa vastineeksi opintopisteitä. Palkkaa emme pääsääntöisesti pysty harjoittelusta maksamaan. Poikkeuksena ovat kesätyöpaikat, joihin on avoin haku keväisin Xamkin rekrytointijärjestelmän kautta.

"Active Life Lab oli harjoittelupaikkana todella antoisa ja omaa osaamista kehittävä. Työtehtäväni olivat monipuolisia ja harjoitteluaikani kului esimerkiksi verkkosivujen päivittämisen, hankeviestinnän ja tapahtumasuunnittelun parissa. Harjoittelun aikana opin myös paljon uutta esimerkiksi vaikuttavista hyvinvointipalveluista, tutkimustoiminnasta ja markkinoinnista. Erityisen mukavaksi harjoittelun teki Active Life Labin viihtyisä ilmapiiri ja mahtava työyhteisö. Sain harjoittelusta monipuolista kokemusta, jota voin hyödyntää hyvin myös tulevaisuudessa."

Haluatko harjoittelijaksi Active Life Labille? Jätä tietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!