Hei opiskelija!

Active Life Labissa pääset mukaan käytännönläheisiin kehittämisprojekteihin aidoissa toimintaympäristöissä. Yritykset ja yhteisöt voivat hyödyntää laboratorioympäristöä tuotekehityksessä ja testauksessa. Juuri sinulla on halutessasi mahdollisuus olla osana tätä toimintaa harjoittelun, kehittämistehtävän tai vaikkapa opinnäytetyösi kautta Active Life Labin asiantuntijan ohjauksessa.

Active Life Lab toimii kasvualustana kahden Xamkin hyvinvointialan koulutusohjelman – Dataperustaisten hyvinvointipalvelujen kehittäminen (YAMK) – ja Wellbeing Management (tradenomi) – tulevaisuuden lupauksille. Opiskelijat osallistuvat opinnoissaan tiiviisti laboratorion toimintaan tuoden mukanaan uusia näkökulmia ja monipuolista hyvinvointialan osaamista.

Active Life Lab tekee laajasti yhteistyötä myös Xamkin muiden koulutusohjelmien kanssa. Meillä on jatkuvasti harjoittelijoina ja opinnäytteitä tekemässä esimerkiksi it-tradenomi-, fysioterapia- ja jalkaterapiaopiskelijoita.

Kumppaneina meillä toimii erilaisia hyvinvointialan yrityksiä ja yhteisöjä sekä urheiluseuroja. Eri alojen opiskelijoiden moninainen osaaminen on siis vaivattomasti myös kumppaneidemme saatavilla.

Huipputuloksia saadaan usein aikaan, kun eri alojen opiskelijat pääsevät ratkomaan työelämänasiakkailta saatuja toimeksiantoja yhdessä. Tätä me pyrimme sinulle tarjoamaan.

Haemme jatkuvasti innokkaita ja osaavia harjoittelijoita Active Life Labiin!

Harjoittelumahdollisuudet opiskelijalle:

 • Tiimiharjoittelu
  • Pääset toteuttamaan esimerkiksi erilaisia hyvinvointimittauksia ja kuntotestejä Älykuntosalilla yhteistyössä kumppaneidemme kuten hyvinvointialan yritysten ja urheiluseurojen kanssa. Teet yhteistyötä eri alojen opiskelijoista koostuvan harjoittelijatiimin kanssa.
 • Harjoittelu tutkimus- tai kehityshankkeessa
  • Tutkimus- ja kehitysprojekteistamme löytyy paljon kiinnostavia harjoittelu- tai opinnäytetyöaiheita. Tutustu projekteihimme ja ole meihin yhteydessä niin räätälöidään sopiva harjoittelujakso.
 • Oma projekti
  • Onko sinulla mielessä oma kehitysprojekti tai kenties yritys (oma tai työnantajasi), jonka hyvinvointipalveluita haluat kehittää?
  • Rakennat harjoittelun oman projektisi ympärille yhteistyössä kanssamme. Saat sparrausta asiantuntijoiltamme ja voit hyödyntää laboratorion teknologiaa ja tiloja.

 

Opintoihin kuuluvasta harjoittelusta opiskelija saa vastineeksi opintopisteitä. Palkkaa emme pääsääntöisesti pysty harjoittelusta maksamaan. Poikkeuksena ovat kesätyöpaikat, joihin on avoin haku keväisin Xamkin rekrytointijärjestelmän kautta.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi niin olemme sinun yhteydessä