Kesäharjoittelija Nea Tervala

Kesäharjoittelijana Active Life Labilla

Opiskelijayhteistyö on tärkeä osa Active Life Labin toimintaa. Meillä onkin ollut tapana ottaa kesäisin korkeakouluopiskelija kesäharjoittelijaksi. Harjoittelu yksikössämme antaa monipuolista ja käytännönläheistä kokemusta hanke- ja tutkimustoiminnasta hyvinvoinnin alalla. Tässä harjoittelija Nea Tervalan esittely kesältä 2023.

Olen juuri valmistunut restonomi sekä viimeisen vuoden Wellbeing Management tradenomiopiskelija Xamkista. Aikaisemmalta ammatiltani olen ylioppilaspohjainen lääketeknikko. Kiinnostukseni kohteisiin kuuluvat viestinnän ja markkinoinnin lisäksi hyvinvointi, terveys, liikunta ja luonto, jotka näkyvät vahvasti myös vapaa-ajallani. Harrastan ringetteä Naisten SM-sarjassa sekä pidän monipuolisesta liikunnasta ja luonnossa oleilusta etenkin koirieni kanssa. Pidän myös valokuvauksesta sekä mökkeilystä.

Suoritin kesäharjoitteluni Active Life Labilla touko-kesäkuussa 2023. Pääsin harjoitteluni aikana tekemään monipuolisesti erilaisia markkinointi- ja viestintätehtäviä Active Life Labin omissa kanavissa sekä eri hankkeiden parissa. Hankemaailma ei ollut minulle aikaisemmin tuttu ja olenkin erittäin kiitollinen, että pääsin oppimaan paljon uutta TKI-toiminnasta sekä Active Life Labista tutkimus- ja kehitysyksikkönä.

Nean kokemukset harjoittelusta Active Life Labilla

Harjoittelujaksoni vastasi odotuksiani erittäin hyvin. Active Life Labin henkilöstö on sanoinkuvailemattoman mahtava! Tiimi on todella yhteisöllinen ja koin heti kuuluvani osaksi porukkaa. Kaikki ovat todella auttavaisia ja tukivat minua harjoittelujaksoni ajan erinomaisesti.

Työhyvinvoinnin merkitystä korostetaan Active Life Labilla paljon ja se toteutuu myös mielestäni erittäin hyvin. Työyhteistössä kannustetaan työhyvinvointiin sekä huolenpitoon itsestä ja toisista. Xamkin järjestämä vuosittainen TKI-toimijoiden kesäpäivä, johon myös minä sain osallistua, sekä muut tiimin virkistyspäivät erilaisten aktiviteettien muodossa ylläpitävät työhyvinvointia ja virkistävät mieltä.

"Mikäli etsit harjoittelupaikkaa tai vaikkapa opinnäytetyön toimeksiantajaa, voin lämpimästi suositella Active Life Labia. Pääset mukaan käytännönläheisiin kehittämisprojekteihin aidoissa toimintaympäristöissä omien kiinnostusten kohteidesi mukaisesti."

Projektit, joissa Nea pääsi auttamaan Active Life Labilla

Nea Tervala

Harjoittelija Active Life Labilla 2023