Xamk Active Life Lab

Avullamme teet hyvinvointipalveluistasi parempia!

Active Life Lab on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitysyksikkö. Tehtävämme on auttaa hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysalan yrityksiä ja yhdistyksiä tarjoamaan palveluita, jotka ovat vaikuttavia ja tuottavat kasvavaa liiketoimintaa.

Haluamme tarjota osaamisemme saatavillesi!

VAIKUTTAVUUDEN MITTAUS

Yksi toimintamme perusolettamuksista on, että vaikuttavuus on ja tulee olemaan yrityksen menestymisen edellytys. Siksi autamme yrityksiä kehittämään palveluidensa vaikuttavuutta. Tähän tarkoitukseen olemme kehittäneet Hyviö-työkalun, joka on helppokäyttöinen sovellus seurata palveluiden vaikuttavuutta siten, että myös asiakkaasi ymmärtää sen.

KUMPPANUUS

Oletko hyvinvointialan yrittäjä ja kaipaat liiketoimintaasi nostetta? Tule Active Life Labin kumppaniksi! Active Life Labin kumppanina pääset hyödyntämään huippulaboratoriotamme sekä menetelmiämme suoraan omaan liiketoimintaasi, hyötymään verkoston osaamisesta, sekä kehittämään omia palveluitasi huippuolosuhteissa. Kaikki tämä kohtuullista vuosimaksua vastaan.

Active Life Labin kumppanuusmallin kautta myös loppuasiakkaiden on mahdollista ostaa Active Life Labin palveluita hyvinvointialan yrityksiltä. Tämä on suorin tapa, jolla edistämme sekä ihmisten hyvinvointia, että yritysten liiketoimintaa.

TAPAHTUMAT

Järjestämme säännöllisesti tilaisuuksia, joiden tavoitteena on verkostoituminen, osaamisen lisääminen sekä uuden ideointi. Keskeisin tapahtumamme on vuosittainen hybriditilaisuutena järjestettävä Hyvinvointifoorumi, johon voit ilmoittautua vaikka heti!

KEHITTÄMINEN

Voimme auttaa sinua palveluiden vaikuttavuuden kehittämisessä myös tutkimus- ja kehityshankkeiden avulla. Keräämme sidosryhmiltämme järjestelmällisesti kehittämisideoita ja autamme niiden hankkeistamisessa.

Haemme myös jatkuvasti yrityksiä, yhdistyksiä ja julkisia toimijoita mukaan hankkeisiin. Lisäksi haemme säännöllisesti henkilöitä tutkimushankkeiden koehenkilöiksi, sekä kehityshankkeiden hyvinvoinnin edistämistoimintaan.

Active Life Labin tilat löytyvät Mikkelin Saimaa Stadiumilta: