Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Tulevaisuuden kestävä hyvinvointi

to-pe 10.-11.11.2022

Active Life Lab, Tulevaisuuden kestävä hyvinvointi

Tulevaisuuden kestävä hyvinvointi on monialainen tapahtuma kaikille työelämästä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille!

Tapahtumassa verkostoidutaan, sekä jaetaan ajankohtaista tietoa ja uusia näkökulmia vuosittain vaihtuvista teemoista.

Vuoden 2022 teemana on tulevaisuuden näkymät hyvinvointi-, matkailu- ja ruokapalvelualalla.

  • Tapahtuma on maksuton, jonka lisäksi voit tulla maksulliseen iltatilaisuuteen Mikkelin Kenkäverossa torstaina 10.11.2022.
  • Järjestäjinä Xamk Vaikuttavat hyvinvointipalvelut ja Älykkäät käyttäjäkeskeiset ruokapalvelut.
  • Luvassa on mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja ja kokemuksellista sivuohjelmaa.

Voit osallistua tapahtumaan paikan päällä tai etänä!

Paikan päällä Mikkelin Saimaa Stadiumilla voit nähdä tapahtuman esiintyjät livenä ja tutustua väliaikana Active Life Labilla järjestettävään sivuohjelmaan. Tapahtuma tarjoaa osallistujille iltapäiväkahvit Saimaa Stadiumilla Bistro Sisussa, josta voi saada myös omakustanteisen lounaan. Tapahtuman yhteydessä on myös erinomainen mahdollisuus tutustua Kalevankankaan monipuolisiin ulkoilumaastoihin.

Sinulla on mahdollisuus osallistua tapahtumaan virtuaalisestikin Kumospace-verkkoalustan kautta. Kumospace-virtuaalitila on yritysten brainstormingiin ja yhteydenpitoon luotu pilvialusta, joka on ollut käytössä mm. Googlen, NASAn ja Harvardin toiminnoissa. Tapahtuman esiintyjät tulevat puheenvuoronsa jälkeen Kumospaceen, jossa katsojat voivat esittää lisäkysymyksiä. Tämä on myös etäosallistujille erinomainen paikka verkostoitumiseen tapahtuman teemoihin liittyen.

Monenlaista ohjelmaa

Tapahtuma alkaa torstaina 10.11.2022 klo 9 avauspuheenvuorolla Mikkelin Saimaa Stadiumilta, jonka jälkeen siirrytään asiantuntijoiden puheenvuoroihin. Tapahtumaan ilmoittautuneet voivat tulla katsomaan esiintymisiä Saimaa Stadiumin Vire-tilaan, tai katsoa esityksiä striimattuna Youtubesta. Videot esityksistä ovat myös katsottavissa 2 viikkoa tapahtuman jälkeen.

Katso tapahtuman esiintyjäaikataulu täältä.

 

Puheenvuorojen rinnalla on mahdollista osallistua erilaisiin sivuohjelmiin:

  • Saimaa Stadiumin LepoSyke-tilassa on kokeiltavissa erilaisia VR- ja AR-pelejä. Sieltä löytyy myös OiOi-seinällä varustettu työskentelytila, jonne voit vetäytyä hengähtämään virtuaalisen luonnon pariin.
  • Active Life Labin Smart Gym -kierroksella pääset tutustumaan lähemmin Älysalin eri laitteisiin ja toimintoihin. Esimerkiksi lihasaktiivisuuden tutkimiseen voi päästä tutustumaan EMG-shortsien kautta.

Tapahtuman iltatilaisuus torstaina 10.11.2022

Torstai-iltana sinulla on mahdollisuus verkostoitumiseen hyvän ruoan äärellä ainutlaatuisessa miljöössä Saimaan rannalla. Omakustanteinen, tapahtumavieraiden päivällinen järjestetään Kenkäverossa. Kenkävero on upea pappilamiljöö ja suosittu matkailukohde Mikkelissä aivan Saimaan rannalla. 

Päivällinen järjestetään klo 18 alkaen osoitteessa Pursialankatu 6, Mikkeli. Päivälliseen kuuluu alkumalja ja noutopöytä ravintolassa. Hinta 40 euroa maksetaan itse paikan päällä.

Iltatilaisuus Kenkäverossa

Ilmoittaudu Tulevaisuuden kestävä hyvinvointi -tapahtumaan:

rahoittaja-logot