Kumppanuus tutkimuslaboratorion kanssa vipuvartena pienyrittäjälle

- Case Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Mirka Jussila

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Mirka Jussila

Yrittäjä Mirka Jussila tarjoaa liikunta- ja hyvinvointipalveluita Mikkelissä. Active Life Labin kumppanina hän hyödyntää laboratorion tiloja, teknologiaa ja osaamista palveluiden tuottamisessa asiakkailleen. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että hän tuo asiakkaitaan testauslaboratorioon ja toteuttaa hyvinvointimittauksia, kuntotestejä sekä yksilöllistä valmennusta. Kumppanuus on uusi toimintamalli, jossa tutkimuslaboratorio laitteistoineen ja asiantuntijoineen avautuu hyvinvointialan yritysten ja muiden palveluntuottajien hyödynnettäväksi vuosimaksua vastaan.

"Tarjoamalla hyvinvointimittauksia osana valmennuksia saan tarjottua lisäarvoa asiakkailleni. Myös sujuva ja avoin yhteistyö labin henkilökuntaan helpottaa omaa tekemistä ja antaa erilaista merkitystä kumppanuudelle"

Pienillä resursseilla toimivalla yrityksellä on rajalliset mahdollisuudet investointeihin, joten Active Life Labin teknologiaa hyödyntämällä hän voi erottautua kilpailijoista. Yhteistyö on nyt laajentunut myös Xamkin vetämiin kehittämishankkeisiin.

Picture of Viljo Kuuluvainen

Viljo Kuuluvainen

Tki-asiantuntija